Fotóstúdió bérlés Miskolcon

Bizonyára találkoztál már azzal a problémával, hogy szeretnél a fotózásban fejlődni, már nem okoz maximális örömöt a természet fotózása, új ingerekre vágysz, kipróbálnád magad ember ábrázolásban, az emberek instruálásában is. Szeretnéd a portfóliódat bővíteni ütős fashion, glamour, gyermek, kismama, családi képekkel. Célod, hogy képeidért végre pénzt kapj, elismerést és neved legyen a szakmában.

Azonban azzal a problémával szembesülsz, hogy Miskolcon és környékén alig van fotóstúdió bérlési lehetőség.  Erre kínálunk Neked megoldást.

Ha Te is szeretnél profi fotós lenni vagy már profi vagy és mindig új projekteken töröd a fejed, akkor gyere el hozzánk és valósítsd meg. 

Stúdiónk Miskolc szívében, a belvárosban, könnyen megközelíthető helyen, egy fodrász szalon szomszédságában található. Nagy belmagassággal, ablakokkal, erkéllyel minimál stílusú enteriőrrel. Lehetőség van fehér, szürke, fekete, barna, kék, zöld háttérek használatára is. Parkolási lehetőség az utcán, hétköznap költségtérítéses, hétvégén pedig ingyenes.

Bérlési feltételek

Hogyan, mikor, mennyiért?

Technikai felszereltség

Miből választhatsz?

Bérlőink fotói

Bérlőink készítették